ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Fri Jun 05, 2020 8:20 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 3:27 pm 
Offline
Halfling

Joined: Fri Jul 11, 2014 7:43 am
Posts: 97
got the new nightly (1/20) and been testing/playing with the chronomancy through git. but after getting it, I can click load/new char but then it just stops at 100%. the debug takes alot longer to get to the menu. anyone else having this issue?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 4:24 pm 
Offline
Halfling

Joined: Fri Jul 11, 2014 7:43 am
Posts: 97
Quote:
[MODULE] booting module version tome-1.3.0
[ENGINE] Switching to turn based
Loading savefile /save//
Loading savefile /save/player/
Make wait background texture 2 : 1920x1017 (2048, 1024)
[MODULE LOADER] module MD5 ecf5b805dc569474b1bca749f9ffca22 computed in 24507
Post-processing hooks.
[MODULE] All hashes validation: nil no online profile active
[PROFILE THREAD] batching CSETs
[PROFILE] mounted offline on /current-profile
[PROFILE] filtering load of achievements from profile offline => allowed
[PROFILE] filtering load of allow_build from profile offline => allowed
[PROFILE] filtering load of donations from profile offline => allowed
[PROFILE] unmounted offline from /current-profile
[PROFILE] mounted online on /current-profile
[PROFILE] filtering load of achievements from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of allow_build from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of artifacts from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of characters from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of deaths from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of escorts from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of lore from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of scores from profile online => allowed
[PROFILE] filtering load of uniques from profile online => allowed
[PROFILE] unmounted online from /current-profile
Lua Error: cannot open /mod/settings.lua: No error
At [C]:-1
At [C]:-1 dofile
At /mod/load.lua:34
At [C]:-1 require
At /engine/Module.lua:160 load
At /engine/Module.lua:948 instanciate
At /engine/utils.lua:2282 showMainMenu
At /engine/init.lua:162
At [C]:-1 dofile
At /loader/init.lua:196


edit: seems to also give a similar error only on the game options, not video, not audio


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 4:56 pm 
Offline
Master of Eyal

Joined: Wed Jul 24, 2002 9:26 pm
Posts: 10479
Location: Angolwen
udpate git :)

_________________
[tome] joylove: You can't just release an expansion like one would release a Kraken XD
--
[tome] phantomfrettchen: your ability not to tease anyone is simply stunning ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 5:01 pm 
Offline
Retired Ninja

Joined: Fri May 28, 2010 4:38 pm
Posts: 3756
He might be playing on my branch. I updated this morning I believe but I'll double check things here in the next half an hour or so.

_________________
Jack's Cheese and Bread Snack


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 5:02 pm 
Offline
Halfling

Joined: Fri Jul 11, 2014 7:43 am
Posts: 97
dont see any new on git, but i only have the chrono_talent_balance and any that show up there. last i see was at 6pm local time last night... *shrug* git is something since i stopped coding, so not really sure how to do more than just pull new updates. ... yea, guessing that's it :P


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 5:31 pm 
Offline
Retired Ninja

Joined: Fri May 28, 2010 4:38 pm
Posts: 3756
Pushed DG's latest changes into my branch. There was something changed in the settings file so hopefully that will get things working for you IejirIsk :)

_________________
Jack's Cheese and Bread Snack


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 1.3 no more loading?
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 6:32 pm 
Offline
Halfling

Joined: Fri Jul 11, 2014 7:43 am
Posts: 97
ack... wish i knew this git thing... but wasn't around when i was coding... last i see is still your 630PM last night, edge :S

edit: or the program just being stupid...
edit2: looks like it works... maybe
except for a small typo at spacetime-folding line 114... :P a double =


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group