ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Thu Nov 23, 2017 1:36 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: How to get Cursed Aura?
PostPosted: Wed Feb 04, 2015 10:22 am 
Offline

Joined: Wed Feb 04, 2015 10:06 am
Posts: 3
How to get Cursed Aura as and adventurer?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2015 3:12 pm 
Offline
Wyrmic

Joined: Sun Aug 24, 2014 11:37 pm
Posts: 267
I believe if you take any of the Cursed or Doomed class skills the option to take cursed aura will show up when you get an item the first time. Its been a while since I tried but I believe that is the case. Similar to how multiple different mindslayer skills can open up pyschically wielding items.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2015 10:32 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 04, 2015 10:06 am
Posts: 3
If that would work then I wouldn't be asking :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2015 3:35 pm 
Offline
Yeek

Joined: Fri May 16, 2014 6:30 pm
Posts: 12
Use the NullTweak addon.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2015 9:24 pm 
Offline
Wyrmic

Joined: Sun Aug 24, 2014 11:37 pm
Posts: 267
Drusek wrote:
If that would work then I wouldn't be asking :)


Oh right that info is backwards, its not the class skills, I believe its cursed form/unnatural body.

That first talent point is part of the cursed/doomed hate mechanics and normally started with and can't be taken out. If its not that then you probably need some addon. I seem to remember adventurers getting curses though.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 06, 2015 10:23 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 04, 2015 10:06 am
Posts: 3
wuxiangjinxing wrote:
Use the NullTweak addon.

Tried that - not working for some reason. Tested on both new and existing char. (I have set the option and restarted the game before testing)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 07, 2015 1:40 pm 
Offline
Yeek

Joined: Fri May 16, 2014 6:30 pm
Posts: 12
Drusek wrote:
wuxiangjinxing wrote:
Use the NullTweak addon.

Tried that - not working for some reason. Tested on both new and existing char. (I have set the option and restarted the game before testing)


1. Please go to Game Option -> Gameplay and there's an option you need to turn on. Have you done that?

2. If it still does not work, please deactive all other addons and try again.

I'm sure this can work because I've tried by myself.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group