ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Thu Jun 21, 2018 10:00 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jun 15, 2012 11:17 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 15, 2012 11:12 pm
Posts: 3
I'm building a module off of the Example template, and I did everything that the guides said to implement inventory and getting objects. This is my thing that I'm supposed to be picking up:

Code:
newEntity{
    define_as = "BASE_HELMET",
    slot = "HAT",
    type = "helmet",
    display = "^", color=colors.SLATE,
    encumber = 3,
    rarity = 5,
    combat = { sound = "actions/melee", sound_miss = "actions/melee_miss", },
    name = "a helmet",
    desc = [[the most basic hat.]],
}

newEntity{ base = "BASE_HELMET",
    name = "iron helmet",
    level_range = {1, 10},
    require = { stat = { str=3 }, },
    cost = 5,
    combat = {
        dam = 10,
    },
}


...and it says "HAT" in all the other locations that it's supposed to be there, I've done everything right... and yet, I can't seem to pick anything up. It has a keybind in the menu, which I set to G, and the inventory and drop buttons both work... but I can't seem to [G]et anything. I even set it to other keys... it's almost as if the game is generating the appearance of the objects, but isn't actually putting them there, as the tooltip doesn't appear to read them, but they are clearly there on the screen. (Does indentation matter in lua? Because that may be the problem, but I doubt it.)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group