ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Sun Nov 19, 2017 7:53 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Feb 29, 2016 10:46 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 29, 2016 10:30 pm
Posts: 3
One of my steam generator implants stopped working and now I am only getting half the steam regeneration that I should be getting. Yes I did check my sustains and debuffs and that is not the reason why.

One generator says it grants 9.1 steam per turn, the other grants 7.8 steam per turn, yet with no sustains active I'm getting 7.9 steam per turn.

Log file attached, zipped character save was too big to attach. Let me know if you need any more info.


Attachments:
File comment: log file
te4_log.txt [194.73 KiB]
Downloaded 25 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 01, 2016 9:29 pm 
Offline
Wayist

Joined: Tue Apr 09, 2013 10:54 am
Posts: 26
Were you using Overclocked Radius, by any chance?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 02, 2016 12:31 am 
Offline

Joined: Mon Feb 29, 2016 10:30 pm
Posts: 3
I don't even know what that is, but I was using overcharge saws.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group