ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Mon Dec 10, 2018 4:03 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 08, 2018 10:18 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 08, 2018 7:50 pm
Posts: 1
I saved my game and exited, and now when I try to load a game, or even start a new one, I get this error:

Lua Error: /mod/class/uiset/Minimalist.lua:137: attempt to index a nil value
At [C]:-1 __index
At /mod/class/uiset/Minimalist.lua:137
At [C]:-1 require
At /mod/class/Game.lua:403 loaded
At /engine/GameEnergyBased.lua:39 int
At /engine/GameTurnBased.lua:39 int
At mod/class/Game.lua:79 int
At /engine/class.lua:147 new
At /engine/Module.lua:1032 instanciate
At /engine/utils.lua:2284 showMainMenu
At /engine/init.lua:199
At [C]:-1 dofile
At /loader/init.lua:217

I don't have any addons enabled except for the items vault. This only started after closing the game and opening it again. I start the game using a Steam shortcut, since I have the version of the game from the website.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 22, 2018 7:10 pm 
Offline
Cornac

Joined: Wed Jun 06, 2018 10:53 am
Posts: 37
You can try to reinstall the game and see if that helps. Just an idea.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group