ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Thu Dec 12, 2019 10:35 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 07, 2010 7:12 pm 
Offline
Higher

Joined: Sun Jan 24, 2010 5:54 pm
Posts: 65
I've noticed from testing out my in-development module that the T-Engine window doesn't open up in the same location each time. It's easy to duplicate: open T-engine, start a new game, then exit and reopen T-Engine. You may need to try it a couple times, as I haven't seen any other pattern. It doesn't reopen where I move it to, and it seems to move each time it's run. It doesn't make dramatic moves, but they're noticeable.

Windows Vista, 64-bit, beta3, running dual monitors (one at 1440x900, one at 1650x1080)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 08, 2010 11:13 am 
Offline
Sher'Tul

Joined: Thu Nov 21, 2002 9:53 pm
Posts: 1105
Doesn't keep track of window size either...
On a side note, resizing the windows while in the wilderness (at least in graphical mode) brings on a strange special effect.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group