ToME: the Tales of Maj'Eyal

Everything about ToME
It is currently Sun Dec 17, 2017 10:14 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 3:06 am 
Offline
Yeek

Joined: Wed Jun 14, 2017 7:07 pm
Posts: 11
I compiled the source from git on Ubuntu 16.04. The game appears to start, but throw an infinite number of errors like the following:

Code:
error = "Lua Error: /engine/Actor.lua:483: attempt to index local 'target' (a nil value)\
  At [C]:-1 __index\
  At /engine/Actor.lua:483 reactionToward\
  At /engine/ai//simple.lua:253 runAI\
  At /mod/ai//player.lua:25 doAI\
  At /mod/class/NPC.lua:41 act\
  At /mod/class/Player.lua:79 act\
  At /engine/GameEnergyBased.lua:129 tickLevel\
  At /engine/GameEnergyBased.lua:64 tick\
  At /mod/class/Game.lua:428 "
seen = true
reported = false


The game shows the menu (New Game, Load, etc) and the start of the background that autoplays, but the background never starts playing. I keep getting pop up windows that show the same error message over and over. If I very quickly click on the 'disable background' button, then the game seems to work normally. Maybe it's just an issue with the active background screen?

Any hints on how I can make this work for me?

--FP


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group